Onze trainers blijven beschikbaar voor jou

Onze trainers blijven beschikbaar voor jou

In deze onzekere tijden is bijblijven onontbeerlijk om als onderneming wendbaar in te spelen op de nieuwe werksituatie. Eerste voorwaarde is uiteraard dat dit op een verantwoorde en gezonde manier gebeurt.

Toen het coronavirus uitbrak, waren we als opleidingsverstrekker niet onmiddellijk voorbereid op de terechte maatregelen rond 'social distancing'. We konden niet anders dan op korte termijn onze opleidingen uitstellen. Maar al snel kwam het besef dat we onze klanten niet in de steek kunnen laten. 

. Daarom namen we gepaste maatregelen:

  • Je kan opleiding blijven volgen, maar nu online 
  • Je krijgt 25% korting op de normale inschrijvingsprijs 

Meer details

 

Online opleidingen

De klassikale opleidingen op locatie die zijn ingepland tussen19 april en 15 juli, vervangen we door online opleidingen.

Datum en tijdstip van de opleidingen blijven behouden.  Alleen volg je nu de opleiding van achter je bureau en niet op locatie. Het enige wat je nodig hebt om de opleiding te volgen is een pc of laptop met internetverbinding.

Ben je ingeschreven, dan krijg je  een uitnodiging van de trainer met een link waarmee je, op de dag van de opleiding, inlogt in je virtuele klaslokaal. Je ontvangt de documentatie en je krijgt de trainer in beeld. Je kan ook zelf vragen stellen, net zoals in een echte klas. Daarom werken we ook in beperkte groepjes, zodat je volop de tijd krijgt om je vragen te stellen of meer verduidelijking te vragen. De opleiding verloopt dus net hetzelfde als in een klaslokaal, maar dan van aan je thuis- of werkbureau.

"Corona" - opleidingen

De nieuwe maatregelen hebben verregaande gevolgen voor de tewerkstelling in onze bedrijven. Sommige sociaal-juridische thema’s winnen daardoor aan belang. De nieuwe werkcontext vraagt ook een aanpassing van onze soft skills.  

Onze expert-trainers creëerden daarom korte online opleidingen van 2 uur, waarin we je praktisch en beknopt wegwijs maken. Indien het je goed uitkomt, organiseren we deze trainingen ook op maat van je bedrijf. Vraag een offerte

Je kan kiezen uit volgende titels: 

Sociaal-juridische updates

Ook de sociaal-juridische updates gaan door.

Als abonnee kan je opteren om de updates te volgen:

  • in webinar-vorm: de webinar-edities staan gepland op een specifiek tijdstip en worden opgenomen. Je kan ze live volgen of later de opname bekijken. Je logt in, volgt de uitleg en kan vragen stellen via chat. Er is geen interactie met andere deelnemers mogelijk.
  • als online opleiding: de sociaal-juridische updates op locatie vervangen we door online opleidingen op dezelfde datum en uur. De update wordt gegeven door je vertrouwde trainer, met deelnemers uit je vaste groep. Je kan enkel live deelnemen. Je kan ook mondeling vragen stellen, die je kan bespreken met je trainer en de andere deelnemers, net zoals in een normale klassituatie. Van deze online opleiding worden geen opnames gemaakt. Je kan wel via het documentatieplatform de opname van de webinar-editie bekijken.

Voor de start van de updates sturen we jou een mail waarin je je keuze kan aanduiden. 

Nog geen abonnee en benieuwd naar de updates?

Volg dan zeker eens een gratis proefsessie. Dat kan momenteel enkel voor de webinar-editie.

Financiële steun

Dit zijn ook financieel moeilijke tijden voor de meeste werkgevers en werknemers. Wat steun is dus zeker welkom. Ook als opleidingsverstrekker dragen we ons steentje bij.

25% extra korting

SAMEN ERDOOR – Voor de online opleidingen die plaatsvinden tot en met 15 juli, bieden we je een korting van 25% op de inschrijvingsprijs. Ben je al ingeschreven, dan verrekenen we de korting op je factuur. Schrijf je nog in, vermeld van voor alle zekerheid de code SAMENERDOOR in het inschrijvingsformulier en de korting wordt automatisch verrekend.

KMO-portefeuille

Vergeet zeker niet de kmo-portefeuille aan te vragen. Dat kan ook voor online opleidingen.

30% korting voor social profit en publieke sector 

Ook voor de online opleidingen over algemene thema’s (niet specifiek voor jouw sector) blijft je 30% korting gelden. Check in de omschrijving van de opleiding of de korting van toepassing is en duid je sector aan in het inschrijvingsformulier. De korting wordt automatisch verrekend en kan je cumuleren met de 25% kortingscode SAMENERDOOR. 

Opleiding volgen en tijdelijk werkloos?

Vraag je je af of je wel opleiding mag volgen tijdens je periode van tijdelijke werkloosheid?

De RVA aanvaardt wel degelijk dat je je tijdens je periode tijdelijke werkloosheid bijschoolt met behoud van je uitkering. Enige voorwaarde om je uitkering tijdelijke werkloosheid te behouden is dat er geen loon betaald wordt voor de opleidingsdag. Maar je werkgever mag wel je opleiding financieren. Dit is ook normaal als de opleiding kadert binnen je functie.

Opleiding volgen en thuiswerk?

Als een opleiding binnen je functie past en als je werkgever die nuttig of nodig vindt voor jouw ontwikkeling dan kan je opleiding volgen. Ook tijdens thuiswerk. Opleiding is ook werken. Tenminste... als de opleiding aansluit en kadert in jouw functie of past in een traject naar een andere functie. Wordt de opleiding online gegeven, dan respecteer je ook de maatregelen die de regering heeft opgelegd ter bestrijding van de coronacrisis.