Vorige

Certificaat: Professional sociale wetgeving payroll

Acerta opleidingen decemberafrekening social profit_acerta

Prijs: € 275,- (excl. BTW)

2 uur opleiding

Doe de test

Certificaat: Professional sociale wetgeving payroll

Doe de test en bewijs je kennis!

Deel deze opleiding

Hoe actueel is jouw kennis over de sociale wetgeving in ondernemingen? Wat ken je? Waar zitten je blinde vlekken? Dat kun je testen bij Acerta. Want meten is weten!

De beloning: het certificaat ‘Professional sociale wetgeving payroll’. Hét onafhankelijke bewijs van je kennis. Certificaat op zak? Schreeuw het van de daken! Post trots een foto van je certificaat op je LinkedIn, Instagram of Facebook account en zet het leuke nieuws op je cv. Laat jouw expertise shinen.

Ook voor werkgevers heeft deze test onweerstaanbare voordelen. Op een snelle en eenvoudige manier het kennisniveau van sociale wetgeving bij je hr-medewerkers nagaan? Dat kan met deze test.

Inhoud

Thema’s van de test:

  • Het sluiten van de arbeidsovereenkomst
  • Van bruto- naar netto
  • Arbeidsduur en flexibiliteit
  • Afwezig op het werk
  • Vakantiegeld berekenen
  • Tijdskrediet en thematische verloven
  • Einde van de arbeidsovereenkomst

Aanpak

Je schrijft je in voor de test op één van de vooropgestelde data. Die dag zal je een link naar de test ontvangen in je mailbox. Je zal de test moeten afleggen binnen de 3 weken na het ontvangen van de mail.

De test bestaat uit 50 meerkeuze vragen. Je krijgt 2 uur de tijd om de vragen te beantwoorden. Je mag alle hulpmiddelen consulteren: de website van Acerta, Trefzeker, syllabussen of je eigen documentatie. Tip: een prima voorbereiding op deze test is onze opleiding Sociaal recht in de praktijk, zowel live als online.

Je bent geslaagd als je een resultaat bereikt van 65%. Proficiat! We sturen het certificaat ‘Professional sociale wetgeving payroll’ elektronisch naar je op.

Oeps, niet geslaagd?

Geen paniek. Op het einde van de test krijg je feedback. Zo heb je een duidelijk beeld van de domeinen waar je kennis mist. Onze opleidingen kunnen je helpen om de je kennis in die domeinen uit te breiden.

Duur van de test

De kennistest bestaat uit 50 vragen, die je oplost in maximum 2 uur tijd. Zorg dat je kunt werken op een rustige plek.

Zo kom je goed voorbereid aan de start:

Tip: volg je de opleiding Sociaal recht in de praktijk of Sociaal recht in de praktijk - Online opleiding van Acerta, dan leg je de test gratis af op het einde van het opleidingstraject.

Doelstellingen

Jouw doelstelling? Alle kennis over de sociale wetgeving verwerven en bewijzen om een daadkrachtige hr-medewerker te zijn. Deze test succesvol afleggen, toont dat je alle inhoudelijke bagage in huis hebt om vol zelfvertrouwen je rol als HR-medewerker te vervullen.

Waar en wanneer

Locatie

Datum

Van - Tot

Inschrijven

Locatie:

Online

Datum:

Tijdstip:

Doelgroep

Ambitieuze hr-medewerkers die hun kennis van de sociale wetgeving willen testen. Werkgevers die het kennisniveau van de sociale wetgeving van hun medewerkers op een objectieve manier willen nagaan en valideren.

Prijs

Totale kostprijs
€ 275,- (excl. BTW)

Gerelateerde opleidingen