Acerta voor Zelfstandigen

Diensten voor optimale ondersteuning

Diensten voor optimale ondersteuning

Een totaalservice voor ondernemers, daar gaan we voor. Acerta denkt en doet mee in het voordeel van jouw zaak, via ons ondernemingsloket, sociaal verzekeringsfonds, sociaal secretariaat en hr- en juridische services. We zorgen voor maximaal succes en de beste bescherming. Ook als het op online visibiliteit, en bijzondere aanvragen aankomt.

Registreer je oprichtingsakte

De oprichtingsakte van een vennootschap moet geregistreerd worden bij een registratiekantoor van de FOD Financiën – Administratie van het Kadaster, Registratie en Domeinen. Daarvoor dien je registratierechten te betalen.

Vraag je LEI aan

Een Legal Entity Identifier of LEI is verplicht wanneer je bedrijfstransacties op de beurs uitvoert. Denk maar aan de aankoop of verkoop van aandelen, staatsbonnen of warrants. Wij regelen de aanvraag van je LEI graag voor jou. Ook bij het vernieuwen ervan helpen we je verder.

Partnerdeals

Om je zaak succesvol en zo efficiënt mogelijk te laten groeien, ondersteunen wij je op allerlei manieren. En dat doen we niet alleen: onze experts en partners staan voor je klaar! Samen met ons, ondersteunen ook zij graag jouw groei. Ontdek de partnerdeals die mee kunnen bijdragen tot jouw succes als zelfstandige.

Coaching

Je bent ondernemer en staat op een kruispunt met je zaak. Welke weg sla je in? Een goed gesprek met een van onze coaches kan heel verhelderend zijn. Wij staan je graag bij in alle fasen van je zelfstandige loopbaan, en selecteerden daarom 7 topcoaches die je persoonlijk advies kunnen geven.

Juridische Bijstand

Als zelfstandige bereid je je best zo goed mogelijk voor, ook juridisch. Want het is niet ondenkbaar dat je ooit geconfronteerd wordt met juridische problemen, en je wil er dan zeker niet alleen voor staan.

Registreer je als syndicus

Je moet bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen geregistreerd zijn als je als syndicus werkt voor een VME. Acerta regelt de inschrijving en helpt je met mogelijke andere formaliteiten. Via een handige checklist gaan we na of je registratie volledig in orde is.