Directe toegang tot alle portalen

We maken het onze Acerta-klanten graag extra makkelijk. Daarom verzamelen we al jouw handige applicaties en tools overzichtelijk in je MyAcerta-portaal. Zeg ons wie jij bent, en ga meteen aan de slag.

Alle klanteninfo bij de hand

Om jou snel en gericht verder te helpen, krijg je meteen toegang tot je online klantensupport en onze goudmijn aan expertise.

Wegwijs bij Acerta

Alle veelgestelde vragen, standaarddocumenten en juridisch nieuws meteen bij de hand.

Informatie voor klanten

MyAcerta

Klik snel door naar je applicaties, kennisbronnen, documenten en juridisch nieuws.

Aanmelden

Andere portalen

Werk je nog niet met MyAcerta, maar e-Twist, Uniek Loket of andere portalen? Je vindt een overzicht van alle applicaties hieronder.

Online support voor werkgevers

Onze slimme kennisbanken en applicaties maken jouw taken een stuk eenvoudiger. Via MyAcerta heb je directe toegang tot de hulpmiddelen die jij het meest nodig hebt.

Acerta Connect

Met de handige payroll-applicatie Acerta Connect stuur jij de loon- en prestatiegegevens van je medewerkers snel en veilig naar Acerta door.

Trefzeker

In je online kennisbank vind je modeldocumenten, sectorale gidsen, applicaties, wetteksten en nog veel meer.

AcertOffice

Maak je hr-administratie een stuk eenvoudiger. Met AcertOffice heb je alle nuttige personeelsdocumenten meteen bij de hand.

Acerta24

Acerta24 is hét online hr-kanaal voor de werkgever. In deze kennisbank vind je tips en tools om je personeelsbeleid te optimaliseren.

Doccle

Doccle is een veilige en eenvoudige digitale brievenbus waarin je documenten ontvangt, leest, bewaart en betaalt. Je beheert daarmee je volledige persoonlijke administratie op één plaats online. 

e-Twist 2.0

Log in en beheer de loon-en prestatiegegevens van je medewerkers.

e-Twist

Stuur via e-Twist de loon- en prestatiegegevens van je medewerkers snel en veilig naar Acerta door.

TTL

TTL is het antwoord op de vraag van onze klanten uit de transportsector om hun personeelsadministratie op een snelle, vlotte en efficiënte manier via het internet te automatiseren.

Online toepassing (L4)

Beheer vlot je loonberekening en hr-processen met L4.