Vorige

Te veel of te weinig werk? Deel je werknemers met andere werkgevers

08 oktober 2020 Werkgevers
Leestijd: Later lezen?

Het effect van de coronacrisis is ingrijpend, maar in heel wat gevallen slechts tijdelijk. Sommige bedrijven zien zich genoodzaakt om hun werknemers op tijdelijke werkloosheid te plaatsen, anderen hebben net te veel werk. Zit jouw bedrijf in één van deze twee situaties? Dan kan je het evenwicht herstellen door werknemers te delen.

Lees hier de volledige bijdrage in de adviesraad van HR Square van Kathelijne Verboomen, director kenniscentrum van Acerta, over het delen van werknemers en het deelplatform Bridge.

Deel je werknemers met andere werkgevers

Ontdek Bridge, het online deelplatform voor werkgevers. Heb je een tijdelijk overschot aan werknemers die je niet wilt laten gaan? Of ben je op zoek naar medewerkers om de verhoogde werkdruk te kunnen dragen? Bridge biedt mogelijkheden.

Ontdek Bridge

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels

Werkgevers

Kennelijk onredelijk ontslag voor contractanten in de overheid

12 april 2024
Johan Weemaes

Contractanten in de openbare sector zullen vanaf nu ook beschermd zijn tegen kennelijk onredelijk ontslag. Op 1 mei 2024 treedt deze wet in werking. Ontdek wat je moet weten als werkgever.

Lees meer
Werkgevers

De verkiezingen komen eraan: wat moet er nog beslist worden?

29 maart 2024
Ellen Van Grunderbeek

In de aanloop naar de verkiezingen op 9 juni 2024 zijn er nog wat arbeidsdossiers die moeten afgewerkt worden en dus nog wat beslissingen die genomen moeten worden. Wat is de impact hiervan als werkgever?

Lees meer
Werkgevers

Wat verandert er voor werkgevers in april 2024?

28 maart 2024
Miet Vanhegen

De wetgeving verandert aan een snel tempo en als werkgever is het belangrijk dat je op de hoogte blijft en weet welke wijzigingen een impact kunnen hebben op jouw organisatie. Wij lijsten alle belangrijkste wijzigingen op voor april 2024.

Lees meer