Vorige

Een zomer vol hr-inspiratie

01 juli 2021 Kathelijne Verboomen Werkgevers

Tijdens de zomervakantie heb je vaak nét iets meer ademruimte. Het ideale moment om te herbronnen, inspiratie op te doen en je kennis bij te schaven. Acerta staat alvast kaar om je een zomer vol inspiratie te bezorgen. Helemaal gratis bovendien. Kies je thema(’s) en laat je inspireren.

Leestijd: Later lezen?

Inspiratiesessie 1: meten is weten

Waarvoor gebruiken bedrijven hr-data? Is het nodig om hr-data te verzamelen en te analyseren? Wat kunnen bedrijven halen uit hr-data? Dat en meer interessants ontdek je tijdens dit webinar.

Inspiratiesessie 2: Waarom is flexibel verlonen een win-win?

Een flexibel loonpakket - of cafetariaplan - geeft je medewerkers de kans om hun verloning op maat samen te stellen. Maar ook voor jou als werkgever valt er heel wat te rapen.

Inspiratiesessie 3: Hoe hou je je medewerkers gelukkig?

Het is geen geheim meer: ons mentaal welzijn lijdt onder de coronapandemie. Maar hoe meten we dit mentale welzijn? Hoe zit het met de grens tussen werk en privé? En met welke acties kan je het welzijn als onderneming verhogen? Ontdek alle antwoorden in het webinar.

Webinar: Hoe organiseer je het hybride werken?

Het hybride werken wordt de nieuwe standaard. Hoe spring je daar als organisatie mee om? Kom het te weten tijdens dit webinar.

Panel Webinar: Hoe integreer je ontwikkeling in een duurzame hr-strategie?

Inzetten op de ontwikkeling van medewerkers is niet alleen een kortetermijnoplossing, maar ook een duurzame oplossing die bedrijven een concurrentieel voordeel geeft in een krappe arbeidsmarkt. Tijdens dit webinar slaan we de brug tussen wetenschap en praktijk en reiken we je praktische handvaten aan om de ontwikkeling van je medewerkers te integreren in een duurzame hr‑strategie.

Op zoek naar nóg meer inspiratie?

Bekijk en/of beluister onze whitepapers, webinars, podcasts enz. En ook bij ons opleidingsaanbod vind je diverse opleidingen over allerlei hr-topics.

Laat je inspireren Opleidingsaanbod

Deel dit artikel

Acerta_Kathlijne_Verboomen

Geschreven door Kathelijne Verboomen

Director Acerta Consult

Gerelateerde artikels

Opleidingen: de toekomst van jobmobiliteit
Werkgevers

Opleidingen: de toekomst van jobmobiliteit

01 juni 2023 Annelies Baelus

Als werkgever wil je graag talent behouden en flexibel inspelen op de noden van je organisatie. Hoe kunnen opleidingen bijdragen aan jobmobiliteit en wat kan je als bedrijf doen om jouw werknemers te ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling?

Lees meer
Binnenkort nieuwe ontslagregeling voor statutairen bij Vlaamse lokale besturen?
Werkgevers

Binnenkort nieuwe ontslagregeling voor statutairen bij Vlaamse lokale besturen?

17 maart 2023 Johan Weemaes

De Vlaamse Regering werkt aan een nieuwe ontslagregeling voor wie statutair in dienst is bij een provinciebestuur, een Vlaamse stad, gemeente of een OCMW-bestuur. De Ministerraad gaf alvast zijn goedkeuring aan het ontwerpdecreet.

Lees meer
Opleidingsverlof: nieuwigheden in schooljaar 2022-2023
Werkgevers

Opleidingsverlof: nieuwigheden in schooljaar 2022-2023

29 augustus 2022 Miet Vanhegen

Het nieuwe schooljaar brengt nieuwigheden mee voor het Vlaams Opleidingsverlof en het betaald Educatief verlof in Wallonië en Brussel.

Lees meer