Vorige

Een zomer vol hr-inspiratie

01 juli 2021 Werkgevers
Kathelijne Verboomen

Tijdens de zomervakantie heb je vaak nét iets meer ademruimte. Het ideale moment om te herbronnen, inspiratie op te doen en je kennis bij te schaven. Acerta staat alvast kaar om je een zomer vol inspiratie te bezorgen. Helemaal gratis bovendien. Kies je thema(’s) en laat je inspireren.

Leestijd: Later lezen?

Inspiratiesessie 1: meten is weten

Waarvoor gebruiken bedrijven hr-data? Is het nodig om hr-data te verzamelen en te analyseren? Wat kunnen bedrijven halen uit hr-data? Dat en meer interessants ontdek je tijdens dit webinar.

Inspiratiesessie 2: Waarom is flexibel verlonen een win-win?

Een flexibel loonpakket - of cafetariaplan - geeft je medewerkers de kans om hun verloning op maat samen te stellen. Maar ook voor jou als werkgever valt er heel wat te rapen.

Inspiratiesessie 3: Hoe hou je je medewerkers gelukkig?

Het is geen geheim meer: ons mentaal welzijn lijdt onder de coronapandemie. Maar hoe meten we dit mentale welzijn? Hoe zit het met de grens tussen werk en privé? En met welke acties kan je het welzijn als onderneming verhogen? Ontdek alle antwoorden in het webinar.

Webinar: Hoe organiseer je het hybride werken?

Het hybride werken wordt de nieuwe standaard. Hoe spring je daar als organisatie mee om? Kom het te weten tijdens dit webinar.

Panel Webinar: Hoe integreer je ontwikkeling in een duurzame hr-strategie?

Inzetten op de ontwikkeling van medewerkers is niet alleen een kortetermijnoplossing, maar ook een duurzame oplossing die bedrijven een concurrentieel voordeel geeft in een krappe arbeidsmarkt. Tijdens dit webinar slaan we de brug tussen wetenschap en praktijk en reiken we je praktische handvaten aan om de ontwikkeling van je medewerkers te integreren in een duurzame hr‑strategie.

Op zoek naar nóg meer inspiratie?

Bekijk en/of beluister onze whitepapers, webinars, podcasts enz. En ook bij ons opleidingsaanbod vind je diverse opleidingen over allerlei hr-topics.

Deel dit artikel

Kathelijne Verboomen3_acerta

Geschreven door Kathelijne Verboomen

Director Acerta Consult

Gerelateerde artikels

Werkgevers

De meest gestelde vragen over de Federal Learning Account (FLA)

15 mei 2024

De meeste bedrijven zijn intussen aan de slag met het implementeren van een leercultuur in hun organisatie maar hoe zit het met het registreren van opleidingen? Sinds april 2024 kunnen werkgevers dit in de FLA, een registratietool van de overheid. Heel wat werkgevers zitten nog met enkele vragen. We maakten een overzicht van de meest gestelde vrage...

Lees meer
Werkgevers

Individueel opleidingsrecht: hoe zit dat juist?

02 april 2024
Annelies Baelus

Sinds begin dit jaar hebben werknemers recht op vijf individuele opleidingsdagen per jaar. Een mooi initiatief dat werd opgelegd door de Arbeidsdeal. Hoe maak je nu concreet werk van deze opleidingsdagen en wat zijn de voordelen?

Lees meer
Werkgevers

Het aanwerven van mensen met een fysieke of mentale beperking

12 februari 2024
Sabine Goossens

In een krappe arbeidsmarkt is het van belang om breder te rekruteren en je als werkgever los te koppelen van vooroordelen en clichés. Inzetten op personen met een fysieke of mentale beperking die de juiste capaciteiten bezitten is een goede stap. Maar hoe begin je daaraan? Zijn er zaken waarop je moet letten, bepaalde voorwaarden waaraan je moet vo...

Lees meer