Vorige

Acerta ontzorgt ons familiebedrijf in de brouwsector van A tot Z

#Werkgevers

Dirk Lindemans & Geert Lindemans (zaakvoerders) - Ons familiebedrijf is al sinds 1822 actief in de biersector en momenteel staat de zesde generatie aan het roer. Als zaakvoerders hebben we door de jaren heen verschillende petjes opgezet: waaronder sales, marketing, logistiek en personeelsbeheer. Door de groei van het bedrijf, steeg de nood aan specialisatie.

Leestijd: Later lezen?
dirk brouwerij lindemans_acerta

Van brouwen naar specialisatie

In het begin was ik betrokken bij het brouwproces zelf, maar naarmate het bedrijf groeide, werd het belangrijker om te specialiseren. Het runnen van een bedrijf vereist een allround functie, maar met de groeiende complexiteit en omvang van de onderneming hebben we meer gespecialiseerde functies gecreëerd.

We zijn altijd op zoek naar manieren om ons bedrijf te verbeteren en ons te concentreren op wat we het beste kunnen: het brouwen van heerlijke bieren. Acerta heeft ons geholpen onze hr-afdeling te professionaliseren en te automatiseren, wat ons enorm heeft ontzorgd.

Geert Lindemans, zaakvoerder

Een sterke hr-afdeling dankzij Acerta

We zijn altijd op zoek naar manieren om ons bedrijf te verbeteren en ons te concentreren op wat we het beste kunnen: het brouwen van heerlijke bieren. Acerta heeft ons geholpen onze hr-afdeling te professionaliseren en te automatiseren, wat ons enorm heeft ontzorgd. De professionaliteit, expertise en allround service hebben ons geholpen om ons te concentreren op ons vakgebied om ons bedrijf te laten groeien. Het juridische abonnement en de ondersteuning bij het berekenen van de lonen besparen ons veel tijd en stress.

Acerta biedt ons een full package-dienstverlening, wat betekent dat we altijd kunnen rekenen op ondersteuning bij verschillende hr-gerelateerde taken. Dit stelt ons in staat om ons volledig te richten op de kernactiviteiten van ons bedrijf.

Sensitief leiderschap en een goed team

Dirk en ik zijn sensitieve leiders en ons team is daarop afgestemd. We besteden veel tijd aan het motiveren en ondersteunen van onze medewerkers, omdat we geloven dat een sterk team de sleutel is tot succes. Dankzij de hulp van Acerta hebben we meer tijd om ons te concentreren op het leiden en inspireren van ons team.

Als bedrijf hechten we veel waarde aan kwaliteit en vertrouwen en we werken alleen met partners die aan onze hoge normen voldoen. Acerta heeft ons nooit teleurgesteld en we zijn dan ook zeer tevreden met hun dienstverlening.

geert brouwerij lindemans_acerta

Net als Brouwerij Lindemans op zoek naar juridische ondersteuning?

Blijf steeds op de hoogte van veranderende wet- en regelgeving die van invloed kan zijn op jouw bedrijfsvoering.

Blijf op de hoogte

Deel dit ondernemersverhaal