Vorige

Snelle ondersteuning met juridische abonnementen

#Werkgevers

Juridisch abonnement voorkomt problemen en biedt snelle ondersteuning voor personeelszaken bij Brouwerij Lindemans - testimonial van Lien Pleck, hr-verantwoordelijke.

Leestijd: Later lezen?

Snel schakelen om problemen te voorkomen

Een juridisch abonnement werkt heel toegankelijk. De wetgeving verandert continue en vaak is het snel schakelen. Met zo’n abonnement kan je heel makkelijk problemen voorkomen.

Bij Acerta Consult hebben we een vaste juriste die we op elk moment van de dag kunnen bellen. Zij geeft ons meteen een eerste advies. Zelfs al heeft ze het erg druk, dan nog krijgen we telefonisch al een eerste ondersteuning. Aanwerving, een bepaalde formulering, kleine vragen of grote projecten, policies, verloning en fiscale optimalisatie… ze begeleidt ons in alles.

 

Het voelt ook erg vertrouwd om met een persoonlijke consultant te werken. Zij kent de gevoeligheden van de sector en weet wat het beste is voor ons bedrijf.

Lien Pleck, hr-verantwoordelijke

Persoonlijke consulting

Het voelt ook erg vertrouwd aan om met een persoonlijke consultant te werken. Zij kent de gevoeligheden van de sector. Iemand die meedenkt, en weet wat het beste is voor de brouwerij, dat is een grote meerwaarde voor ons bedrijf.

Werknemers op de eerste plaats

De taak van een HR-verantwoordelijke is met mensen bezig zijn: rekrutering en selectie, onboarding en verdere ontwikkeling van het personeel. Het feit dat het juridische luik door juridische experten van Acerta wordt opgevangen, laat ons toe om meer met andere hr-taken bezig te zijn.

Voor de brouwerij staat de werknemer op de eerste plaats. Iedereen moet zich goed in zijn vel voelen, daar hechten de zaakvoerders veel belang aan. Als we vanuit hr hier ook mee de focus op kunnen leggen, is dat heel fijn werken.

Net als Brouwerij Lindemans op zoek naar juridische ondersteuning?

Blijf steeds op de hoogte van veranderende wet- en regelgeving die van invloed kan zijn op jouw bedrijfsvoering.

Blijf op de hoogte

Deel dit ondernemersverhaal