Vorige

Een zomer vol hr-inspiratie

01 juli 2021 Kathelijne Verboomen Werkgevers

Tijdens de zomervakantie heb je vaak nét iets meer ademruimte. Het ideale moment om te herbronnen, inspiratie op te doen en je kennis bij te schaven. Acerta staat alvast kaar om je een zomer vol inspiratie te bezorgen. Helemaal gratis bovendien. Kies je thema(’s) en laat je inspireren.

Leestijd: Later lezen?

Inspiratiesessie 1: meten is weten

Waarvoor gebruiken bedrijven hr-data? Is het nodig om hr-data te verzamelen en te analyseren? Wat kunnen bedrijven halen uit hr-data? Dat en meer interessants ontdek je tijdens dit webinar.

Inspiratiesessie 2: Waarom is flexibel verlonen een win-win?

Een flexibel loonpakket - of cafetariaplan - geeft je medewerkers de kans om hun verloning op maat samen te stellen. Maar ook voor jou als werkgever valt er heel wat te rapen.

Inspiratiesessie 3: Hoe hou je je medewerkers gelukkig?

Het is geen geheim meer: ons mentaal welzijn lijdt onder de coronapandemie. Maar hoe meten we dit mentale welzijn? Hoe zit het met de grens tussen werk en privé? En met welke acties kan je het welzijn als onderneming verhogen? Ontdek alle antwoorden in het webinar.

Webinar: Hoe organiseer je het hybride werken?

Het hybride werken wordt de nieuwe standaard. Hoe spring je daar als organisatie mee om? Kom het te weten tijdens dit webinar.

Panel Webinar: Hoe integreer je ontwikkeling in een duurzame hr-strategie?

Inzetten op de ontwikkeling van medewerkers is niet alleen een kortetermijnoplossing, maar ook een duurzame oplossing die bedrijven een concurrentieel voordeel geeft in een krappe arbeidsmarkt. Tijdens dit webinar slaan we de brug tussen wetenschap en praktijk en reiken we je praktische handvaten aan om de ontwikkeling van je medewerkers te integreren in een duurzame hr‑strategie.

Op zoek naar nóg meer inspiratie?

Bekijk en/of beluister onze whitepapers, webinars, podcasts enz. En ook bij ons opleidingsaanbod vind je diverse opleidingen over allerlei hr-topics.

Laat je inspireren Opleidingsaanbod

Deel dit artikel

Acerta_Kathlijne_Verboomen

Geschreven door Kathelijne Verboomen

Director Acerta Consult

Gerelateerde artikels

Kick-start je carrière met de HR Talent Academy van Acerta
Werkgevers

Kick-start je carrière met de HR Talent Academy van Acerta

24 februari 2022

Wat als je binnenkort afstudeert en staat te popelen om je carrière te starten? Wat als je van de schoolbanken recht de HR-wereld kan induiken? En wat als je hierbij dag in dag uit gecoacht wordt door experten van Acerta? Dan is onze HR Talent Academy iets voor jou, ons nieuwe traineeship, boordevol theorie en praktijk.

Lees meer
De 3 meest gemaakte fouten in de decemberafrekening
Werkgevers

De 3 meest gemaakte fouten in de decemberafrekening

15 november 2021 Dirk Neefs

De decemberafrekening is een financiële verrekening van de niet opgenomen vakantierechten als gevolg van een vermindering van het arbeidsregime. Als je werknemer van voltijds naar deeltijds werken overstapt, moet je je werknemer in december een bedrag uitbetalen, voor de verlofdagen die hij niet heeft kunnen opnemen.

Lees meer
Waarom inzetten op de talenten van je medewerkers?
Werkgevers

Waarom inzetten op de talenten van je medewerkers?

10 augustus 2021 Goedele Laga

Inzetten op de talenten van je medewerkers is van niet te onderschatten belang in de huidige arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt staat immers onder druk, en de zoektocht naar talentvolle medewerkers is een ware uitdaging.

Lees meer