Vorige

Een zomer vol hr-inspiratie

01 juli 2021 Kathelijne Verboomen Werkgevers

Tijdens de zomervakantie heb je vaak nét iets meer ademruimte. Het ideale moment om te herbronnen, inspiratie op te doen en je kennis bij te schaven. Acerta staat alvast kaar om je een zomer vol inspiratie te bezorgen. Helemaal gratis bovendien. Kies je thema(’s) en laat je inspireren.

Leestijd: Later lezen?

Inspiratiesessie 1: meten is weten

Waarvoor gebruiken bedrijven hr-data? Is het nodig om hr-data te verzamelen en te analyseren? Wat kunnen bedrijven halen uit hr-data? Dat en meer interessants ontdek je tijdens dit webinar.

Inspiratiesessie 2: Waarom is flexibel verlonen een win-win?

Een flexibel loonpakket - of cafetariaplan - geeft je medewerkers de kans om hun verloning op maat samen te stellen. Maar ook voor jou als werkgever valt er heel wat te rapen.

Inspiratiesessie 3: Hoe hou je je medewerkers gelukkig?

Het is geen geheim meer: ons mentaal welzijn lijdt onder de coronapandemie. Maar hoe meten we dit mentale welzijn? Hoe zit het met de grens tussen werk en privé? En met welke acties kan je het welzijn als onderneming verhogen? Ontdek alle antwoorden in het webinar.

Webinar: Hoe organiseer je het hybride werken?

Het hybride werken wordt de nieuwe standaard. Hoe spring je daar als organisatie mee om? Kom het te weten tijdens dit webinar.

Panel Webinar: Hoe integreer je ontwikkeling in een duurzame hr-strategie?

Inzetten op de ontwikkeling van medewerkers is niet alleen een kortetermijnoplossing, maar ook een duurzame oplossing die bedrijven een concurrentieel voordeel geeft in een krappe arbeidsmarkt. Tijdens dit webinar slaan we de brug tussen wetenschap en praktijk en reiken we je praktische handvaten aan om de ontwikkeling van je medewerkers te integreren in een duurzame hr‑strategie.

Op zoek naar nóg meer inspiratie?

Bekijk en/of beluister onze whitepapers, webinars, podcasts enz. En ook bij ons opleidingsaanbod vind je diverse opleidingen over allerlei hr-topics.

Laat je inspireren Opleidingsaanbod

Deel dit artikel

Acerta_Kathlijne_Verboomen

Geschreven door Kathelijne Verboomen

Director Acerta Consult

Gerelateerde artikels

Waarom inzetten op de talenten van je medewerkers?
Werkgevers

Waarom inzetten op de talenten van je medewerkers?

10 augustus 2021 Goedele Laga

Inzetten op de talenten van je medewerkers is van niet te onderschatten belang in de huidige arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt staat immers onder druk, en de zoektocht naar talentvolle medewerkers is een ware uitdaging.

Lees meer
Vlaams opleidingsverlof: gemeenschappelijk initiatiefrecht tijdens schooljaar 2021-2022
Werkgevers

Vlaams opleidingsverlof: gemeenschappelijk initiatiefrecht tijdens schooljaar 2021-2022

08 juli 2021 Miet Vanhegen

De Vlaamse regering zet in op een heus opleidings- en loopbaanoffensief dat kadert in ‘Alle hens aan dek’. Volgend schooljaar wordt er een tijdelijk gezamenlijk initiatiefrecht voor het Vlaams opleidingsverlof in het leven geroepen.

Lees meer
Inclusief ondernemen kan je leren
Werkgevers

Inclusief ondernemen kan je leren

17 februari 2021 Kristel Minten

Inclusief ondernemen mag voor jou misschien nog wat onbekend zijn, lang gaat dat niet meer duren dankzij deze verschillende bootcamps: strategisch inclusief ondernemen, inclusieve instroom, telewerk als opstap naar inclusief ondernemen, inclusieve werkvloer en inclusief taalgebruik.

Lees meer