Vorige

Marktkramer worden? Zo doe je dat!

13 augustus 2020 Zelfstandigen

Ondanks het grote aanbod aan (gespecialiseerde) bakstenen winkels vinden nog altijd heel wat mensen de weg naar de wekelijkse lokalemarkt. De combinatie van de gezellige sfeer en het kwalitatieve aanbod van veel kramen zorgt ervoor dat de markt blijft bestaan.

Leestijd: Later lezen?

Misschien denk jij er zelf wel aan om met een kraam of een foodtruck op de markt te staan. Of misschien heeft jouw business tijdens een bepaalde periode wel baat bij extra inkomsten? Hoe dan ook, een mooi verzorgd kraam is een prima uithangbord voor jouw bedrijf. Heb je zelf plannen om (tijdelijk) marktkramer te worden? 

Ontdek de betaaloplossing die bij je past

Ontdek de betaaloplossing die bij je past

Beantwoord enkele vragen en wij leiden jou naar de betaaloplossing aangepast aan jouw zaak

Ga naar de tool

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels

Bijberoeper? Deze 3 tools geven jou meer vat op je zelfstandige activiteit
Zelfstandigen

Bijberoeper? Deze 3 tools geven jou meer vat op je zelfstandige activiteit

20 juli 2021 Els Schellens

Of je nu al een hele tijd aan de slag bent als bijberoeper, of van plan bent om binnenkort te starten: het statuut van bijberoep kan best complex zijn. Volgende tools kunnen jou helpen meer grip te krijgen op je zelfstandige activiteit.

Lees meer
Starten met personeel? Vergeet je arbeidsongevallenverzekering niet
Zelfstandigen

Starten met personeel? Vergeet je arbeidsongevallenverzekering niet

28 juni 2021 Katrien Jonckheer

Ben je zelfstandige en werf je binnenkort je eerste werknemer(s) aan? Vergeet dan je arbeidsongevallenverzekering niet. Acerta geeft een antwoord op enkele veelgestelde vragen over de arbeidsongevallenverzekering.

Lees meer
Wim Ballieu, de man achter Balls & Glory, gaat back to the roots met dark kitchen concept
Zelfstandigen

Wim Ballieu, de man achter Balls & Glory, gaat back to the roots met dark kitchen concept

15 juni 2021

Van witloofrolletjes met hesp tot hachis parmentier: met Wims Deli, een gloednieuw concept zonder restaurant, brengt Wim Ballieu klassieke ovenschotels opnieuw tot leven in de woonkamer van z’n klanten. Wat overblijft, is pure nostalgie. “Ik ga terug naar de roots: gewoon lekker eten waar mensen samen van kunnen genieten.”

Lees meer