Vorige

Claerhout Computer Engineering stapte over naar Acerta en prijst de gebruiksvriendelijkheid van de Acerta tools

#Werkgevers

Bo Claerhout is verantwoordelijk voor HR binnen het familiebedrijf Claerhout Computer Engineering (CCE). CCE is de ontwikkelaar van LISA, een geïntegreerd ERP-softwarepakket op maat van de voedingssector. Acerta Connect helpt hen bij de loonadministratie.

Leestijd: Later lezen?

Veel meer dan een correcte loonberekening

“De vlakke structuur van CCE maakt dat mijn takenpakket zeer uitgebreid is en dus ook erg afwisselend. Zo sta ik in voor het hr-beleid binnen CCE, voor de payroll-administratie en voor het begeleiden van nieuwe medewerkers. Gelukkig kan ik rekenen op dossierbeheerder Krista van Acerta. Samen zorgen we voor de correcte loonberekening en het foutloos verwerken van de loonadministratie. Hiervoor maken we gebruik van Acerta Connect.

 

Krista antwoordt snel, en haar antwoorden zijn altijd to the point. Dit is essentieel voor een correcte loonberekening. Dit zorgt er meteen ook voor dat de vertrouwensrelatie met onze medewerkers intact blijft.

Acerta Connect is perfect afstelbaar op onze interne tools. Zo gaat de import van de aanwezigheden en afwezigheden van onze medewerkers uit onze opvolgingsdatabase in de kalenders van Connect heel eenvoudig en bespaart dit heel wat manueel werk. Dit maakt de app bijzonder gebruiksvriendelijk. Ik vind de tool ook overzichtelijk: in één oogopslag zie je waar je welk type informatie kan vinden.

"Binnen hr verandert alles zeer snel. Het is praktisch onmogelijk om van alles op de hoogte te blijven. Zo zijn er constant wettelijke wijzigingen op gebied van payroll. Om fouten te vermijden bij het correct verlonen van overuren en vakantiedagen, of voor het inbrengen van nieuwe verloningsvormen vertrouw ik op Acerta voor assistentie."

Een overstap die het verschil maakt

Vroeger was de loonberekening één van mijn zorgenkindjes. We besloten om te veranderen van sociaal secretariaat en met succes. Nadat we al veel positieve ervaringen over Acerta hoorden, namen we contact op voor een offerte. Acerta kwam persoonlijk langs, wat we erg op prijs stelden. Vanaf dag één konden het persoonlijke contact ervaren. We hadden onmiddellijk een goed gevoel bij Acerta en waagden de sprong.

De overstap verliep vlotter dan verwacht. Het belangrijkste verschil met ons vorige sociaal secretariaat is dat de loonadministratie nu foutloos gebeurt. De loonbrieven van Acerta kan ik ook smaken. De voorkant van de loonbrief is heel duidelijk en de medewerkers kunnen op de achterkant in detail bekijken wanneer ze overuren maakten.

Net als Claerhout Computer Engineering de overstap maken

Kies voor een vlotte loonadministratie, met Acerta. 

Download het stappenplan

Deel dit ondernemersverhaal