Vorige

Personeelsadministratie loopt van leien dakje bij Leedse Dakwerken

#Werkgevers

Met meer dan 20 jaar ervaring, is Leedse Dakwerken een gevestigde waarde in Oost-Vlaanderen. Het bedrijf specialiseert zich in professionele dakwerken waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan, en dit zowel voor renovaties als voor nieuwbouw.

Leestijd: Later lezen?

OVER LEEDSE DAKWERKEN

  • Familiebedrijf, gespecialiseerd in professionele dakwerken
  • Meer dan 20 jaar ervaring en gevestigde waarde in Oost-Vlaanderen
  • Kmo met 14 medewerkers

Leedse Dakwerken groeit samen met Acerta

Leedse Dakwerken is een familiebedrijf dat in slechts een aantal jaren tijd uitgroeide van een vader/zoon-bedrijf tot een dynamische kmo met 14 medewerkers. Ze zijn echter vastberaden te blijven groeien, en dat zowel in personeelsaantal als in professionalisme.

David Van Hauwermeiren, zaakvoerder bij Leedse Dakwerken: “Begin 2018 maakten we de keuze om samen te werken met het sociaal secretariaat van Acerta. Hoe meer medewerkers we in dienst kregen, hoe complexer het personeelsbeleid werd en hoe korter we op de bal wilden spelen. Acerta voldeed in dat opzicht meteen aan onze noden.

Partner met dezelfde waarden

Wat leveranciers en dienstverleners betreft, wil Leedse Dakwerken liefst samenwerken met partners die dezelfde waarden hebben. “Bereikbaarheid, accuraatheid en snelheid vinden we enorm belangrijk. En die eigenschappen vinden we allemaal terug bij onze vaste Acerta-contactpersoon, die ons dossier nauwgezet opvolgt en ons dan ook door en door kent.”

Personeelsbeheer in eigen handen

Toch wilden ze niet voor alles afhankelijk zijn van de bereikbaarheid van hun contactpersoon: “Prestaties ingeven, weerverlet doorgeven, contracten opstellen, loonopdrachten opstellen, … dit zijn allemaal zaken die we nu zelf doen via MyAcerta, een intuïtieve tool die 24/24 en 7/7 beschikbaar is. Via het klantenportaal Mijn Documenten consulteren we alle digitale documenten, waaronder de loonbrieven, en via Rapporten Connect houden we continu vinger aan de pols wat betreft onze loonkost, verzuimcijfers, enzoverder.”

Want als dynamisch familiebedrijf, dat op amper 7 jaar tijd uitbreidde van 1 naar 14 arbeiders, beseffen ze maar al te goed dat een degelijk personeelsbeleid één van de belangrijkste voorwaarden is om te blijven groeien. “De combinatie van een dagelijks bereikbaar aanspreekpunt én een handige do-it-yourself online tool, is precies wat we bij Leedse Dakwerken nodig hebben. We hebben in Acerta de partner gevonden die we zochten.

Een vloeiende payroll en eenvoudige administratie?

Ontdek al onze digitale oplossingen en ondersteuning voor jouw payroll prioriteiten, zodat jij je kan focussen op de kern van je zaak.

Payroll services

Deel dit ondernemersverhaal