Vorige

Vanheede vindt in Acerta Connect zijn payrolltool op maat

#Werkgevers

Vanheede Environment Group is een geïntegreerd milieubedrijf met ruim 700 medewerkers verspreidt over 12 vestigingen in België, Frankrijk en Luxemburg. De groep wil een duurzame onderneming zijn die haar klanten de meest efficiënte oplossingen inzake afval-, materialen-, groene energie- en milieubeheer aanbiedt. Ze hanteren daarbij een kwaliteitsvolle, professionele en innoverende aanpak met toegevoegde waarde voor alle belanghebbende partijen. Ze verwachten hetzelfde van hun partners. Acerta heeft hen alvast overtuigd, vertelt Wim Cannaert, human resources manager.

Leestijd: Later lezen?

“Acerta biedt voor ons een oplossing op maat. Een waarvan ik zeer tevreden ben.”

Wim Cannaert, Human resources manager bij Vanheede

Een payrolltool die administratief werk automatiseert

“Toen we op zoek waren naar een nieuwe payrolltool hadden we goed voor ogen wat we zéker nodig hadden. Altijd en overal beschikbaar, snel en eenvoudig. Een performant pakket, waarmee we nu én in de toekomst aan de slag kunnen. We stelden hoge eisen, maar Acerta kon ze probleemloos inwilligen.”

“Acerta vertaalt voor ons zeer specifieke en technische materie in begrijpelijke en concrete antwoorden. Veel zaken die we vroeger handmatig moesten ingeven zijn nu geautomatiseerd: het gebruiksgemak is  groot, het resultaat is onmiddellijk zichtbaar.”

Betrouwbare partners om te groeien

 “Omdat we als organisatie enorm groeien, hebben we behoefte aan partners die we kunnen vertrouwen. De professionele aanpak van Acerta sprak ons onmiddellijk aan. De tool biedt stabiliteit en zorgt ervoor dat we klaar zijn voor de toekomst. Onze loonverwerking loopt nu prima. En hebben we nog vragen, dan weten we dat we steeds terecht kunnen bij de ervaren dossierbeheerders. Zo zijn we gerust.”

Ook interesse in een nieuwe payrolltool?

Contacteer Acerta. Onze experts helpen je met plezier verder.

Deel dit ondernemersverhaal