Naar inhoud

Home Over Acerta

Over Acerta

Acerta is een toonaangevende hr-dienstengroep in België en biedt professionele diensten voor een brede doelgroep: (startende) zelfstandigen, vrije beroepen en ondernemers, kmo’s en (grote) ondernemingen. Daarnaast onderhouden we intensieve partnerships met boekhouders en accountants en beschikken we over een uitzonderlijke expertise in een aantal strategische segmenten: overheidsdiensten, social profit, transport en de havengemeenschap.

We hebben als full service hr-dienstengroep alles in huis: ondernemingsloket, sociaal verzekeringsfonds, sociaal secretariaat, hr-consultancy en kinderbijslagfonds. Wij ondersteunen starters, zelfstandigen en werknemers in elke groeifase en bij elk hr-proces.

De kracht van mensen, daar draait het om bij Acerta. We zetten onze mensen optimaal in om het menselijk kapitaal van ondernemingen te optimaliseren.

Door professioneel advies en praktische ondersteuning helpen we ondernemingen groeien. Dat doen we door de kracht van mensen optimaal te benutten. We helpen onze klanten snel een antwoord te vinden op vragen zodat zij geen tijd hoeven te verliezen met het vervullen van formaliteiten. Acerta zorgt voor een vlotte toegang tot alle nodige informatie: personeelsgegevens, wetgeving, overheidsinformatie, ...

 

Neem ook een kijkje op onze sites:

  • ikwilstarten.be – Een praktische leidraad voor starters, met tips en advies over de voorbereidende fase, voorwaarden, verplichtingen en startersformaliteiten.
  • ikbenzelfstandige.be – Alles wat zelfstandigen moeten weten over hun sociaal statuut, rechten en plichten, juridisch advies, interessante opleidingen.
  • ikbenwerkgever.be – Een breed gamma diensten en hulpmiddelen voor bedrijfsleiders die op zoek zijn naar payrolloplossingen.
  • acerta.be/consult – Voor eender welke fase van uw groeitraject hebben wij de juiste experten. Aanwerven, loonbeleid, talentontwikkeling, performancemanagement en andere hr- en payrolldiensten.
  • ikbenboekhouder.be – Gerichte informatie voor boekhouders en accountants zodat ze hun klanten optimaal kunnen begeleiden bij elk aspect van de bedrijfsvoering.
Over Acerta
De Acerta Groep
Missie en visie
Strategie
Historiek
Acerta en Doccle
Partners
Acerta in de media
Persberichten
Media contacts
Jobs bij Acerta
Onze medewerkers aan het woord