Nieuws in de kijker

Hoe een neuslengte voorsprong houden en op de hoogte blijven van cruciale sociaal-juridische veranderingen? Schenk jezelf een kopje koffie uit en kies je topic.

4 resultaten

Gekozen filters: Werkgevers Duurzaamheid Alle filters verwijderen
Werkgevers

Panel Webinar Acerta Consult: Wat is ESG en waarom moet je hier als organisatie mee aan de slag?

27 februari 2024

ESG: een term die overal steeds vaker opduikt in het bedrijfsleven. Maar wat is ESG, hoe zit het met de verplichte rapportering en hoe integreer je dit in je strategie? De experten van Acerta Consult gingen in dialoog met enkele experten uit het bedrijfsleven tijdens het Panel webinar. Wij somden de belangrijkste zaken op.

Lees meer
Werkgevers

Pensioenhervorming: federale regering bereikt akkoord

12 februari 2024

De vergrijzing van de Belgische bevolking vormt een maatschappelijke uitdaging. De federale regering is op 10 juli 2023 tot een akkoord gekomen over de pensioenhervorming: een nieuw pakket aan maatregelen om de financiële houdbaarheid van het pensioenstelsel te verbeteren.

Lees meer
Duurzaam ondernemen
Werkgevers

Eerste duurzaamheidsrapport van Acerta online

28 september 2023

Met dit allereerste duurzaamheidsrapport wil Acerta anticiperen op deze verplichting. Zo geven we een inkijk in wat duurzaamheid inhoudt voor Acerta, met welke concrete duurzaamheidstopics we zelf aan de slag gaan en met welke we onze klanten kunnen begeleiden.

Lees meer
groene scan_acerta
Werkgevers

Hoe groen zijn ondernemingen?

20 februari 2023

Hoe duurzaam is het beleid van ondernemingen vandaag al? De ‘Groene Scan’ van Acerta en IDEWE is een jaarlijkse barometer die de duurzaamheid van het beleid van bedrijven in kaart brengt.

Lees meer