Nieuws in de kijker

Hoe een neuslengte voorsprong houden en op de hoogte blijven van cruciale sociaal-juridische veranderingen? Schenk jezelf een kopje koffie uit en kies je topic.

5 resultaten

Gekozen filters: Zelfstandigen Coronavirus Alle filters verwijderen
Zelfstandigen

Mag jij heropstarten op 9 juni? Deze steunmaatregelen blijven gelden

08 juni 2021

Vanaf 9 juni 2021 kunnen verschillende sectoren hun activiteiten heropstarten. Hoe zit het met het (dubbel) overbruggingsrecht? Op welke steunmaatregelen kunnen zelfstandigen (blijven) rekenen?

Lees meer
Zelfstandigen

Heropening terrassen: op welke steunmaatregelen kan je (blijven) rekenen?

06 mei 2021

Op 8 mei mogen de terrassen weer openen. Goed nieuws dus voor de horecasector - al betreft het slechts een gedeeltelijke heropening. Steunmaatregelen blijven dus broodnodig.

Lees meer
Zelfstandigen

Als zelfstandige aan de slag in een vaccinatiecentrum?

23 maart 2021

Voor de duizenden tot miljoenen Belgen die de komende maanden een spuitje zullen krijgen, zijn massaal veel helpende handen nodig. De overheid rekent op de inzet van medici en apothekers (in opleiding) om de vaccinatiestrategie een flinke boost te geven.

Lees meer
Zelfstandigen

Op welk soort overbruggingsrecht heb jij recht?

05 maart 2021

Hoewel minder zelfstandigen het overbruggingsrecht aangevraagd hebben tijdens het derde kwartaal van 2020, blijft het een interessante steunmaatregel. Ontdek hier de verschillende soorten.

Lees meer
Zelfstandigen

Verwachten we in oktober terug een piek van het overbruggingsrecht?

23 oktober 2020

Sinds juni stelde Acerta een sterke daling in het aantal aanvragen van het corona-overbruggingsrecht vast. Vermoedelijk zal dit aantal door de tweede sluiting weer pieken.

Lees meer