Webinars

Al kijkend bijleren over belangrijke topics in de hr-wereld? Dankzij de webinars van Acerta heb je toegang tot interessante debatten en nieuwe inzichten uit de bedrijfs- en de academische wereld.

4 resultaten

Gekozen filters: Cafetariaplan Alle filters verwijderen
Webinar

Acerta Panel Webinar: de klimaatzaak is ook een hr-zaak

60 min 28 maart 2022 Kathelijne Verboomen

Hoe maak je je hr-beleid klimaatvriendelijk(er)? Welke acties kan je nemen? Wat doen organisaties vandaag al, en wat willen ze in de toekomst doen?

Meer info webinar
Webinar

Groene bedrijfswagens: sociale en fiscale gevolgen

8 min 25 augustus 2021 Liselot Baert

De kogel is door de kerk. De komende jaren wordt voor bedrijfswagens die CO2 uitstoten gaandeweg de solidariteitsbijdrage opgetrokken en fiscaliteit verhoogd. Op die manier word je aangemoedigd om het wagenpark van je bedrijf te vergroenen.

Meer info webinar
Webinar

Cafetariaplan

40 min 22 juni 2021

Een cafetariaplan maakt je een aantrekkelijke werkgever, je geeft je medewerkers immers de kans hun loonpakket deels zelf samen te stellen. Maar hoe ziet zo’n cafetariaplan eruit en hoe zorg je ervoor dat het correct en behapbaar is? Bekijk ons webinar en vind meteen een antwoord op je vragen.

Meer info webinar
Webinar

Warrants@Work

17 september 2020 Catherine Lagrou

Beloon jij op het einde van het jaar je medewerkers met een mooie bonus? Kies dan voor warrants in plaats van de klassieke cashbonus. Onze experte Catherine Lagrou verzamelde haar expertise in een gratis webinar van 60 minuten. Je ontdekt er waarom en wanneer je best voor warrants kan kiezen.

Meer info webinar