Whitepapers

Ben je op zoek naar representatieve informatie over de tendensen op de Belgische arbeidsmarkt? Bekijk onze papers en verwerf inzicht over belangrijke topics in de wereld van ondernemen.

Whitepaper

Duurzaamheidsrapport 2022

27 september 2023 Christophe Deroose

Duurzaamheid wordt meer dan ooit een belangrijk topic binnen elke organisatie. Bedrijven zullen in het kader van de CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) verplicht worden transparantie te bieden over hun duurzaamheidsobjectieven en -resultaten.

Meer info whitepaper
Whitepaper

Whitepaper Social Profit

31 augustus 2023

De social profitsector is geen typische 'usual business'. Het is een sector die vraagt om een aparte aanpak als het aankomt op hr en (duurzame) loopbaanontwikkeling.

Meer info whitepaper
Whitepaper

Whitepaper HR Analytics

30 augustus 2023 Hannelore Van Meldert

Krijg inzicht in je huidige loopbaanbeleid en detecteer mogelijke problemen en uitdagingen. We geven concrete handvaten waardoor je je hr-strategie kan verbeteren, voorspellen én bijsturen.

Meer info whitepaper
Whitepaper

Brochure: Snelgids voor bedrijfsleiders

29 augustus 2023

Ben jij bedrijfsleider binnen een vennootschap? Wanneer val je eigenlijk wel of niet binnen de categorie bedrijfsleider? Doe je dit in in hoofd- of bijberoep? Weet jij welke rechten en plichten je hebt als bedrijfsleider? Nog maar net of al een hele tijd actief als bedrijfsleider, wij geven tekst en uitleg op al jouw vragen als bedrijfsleider!

Meer info whitepaper
Whitepaper

Brochure: Snelgids voor zelfstandigen in hoofdberoep

24 augustus 2023

Je bent vastberaden: je wilt je eigen zaak starten. Maar hoe begin je eraan? Welke administratie moet je in orde brengen? Hoe ziet het sociaal statuut van zelfstandige eruit? Wij geven tekst en uitleg bij je aanstormend avontuur als zelfstandige.

Meer info whitepaper
Whitepaper

Brochure: Snelgids voor verzekeringen & pensioen

24 augustus 2023

We zetten in deze folder alles rond verzekeringen en je (aanvullend) pensioen op een rij. Zo ben je gerust, zowel nu als later.

Meer info whitepaper
Whitepaper

Snelgids voor zelfstandigen in bijberoep

24 augustus 2023

Je bent vastberaden: je wilt je eigen zaak starten als zelfstandige in bijberoep. Maar hoe begin je eraan? Welke administratie moet je in orde brengen? Hoe ziet het sociaal statuut van een zelfstandige in bijberoep eruit? Wij geven tekst en uitleg bij je aanstormend avontuur als zelfstandige.

Meer info whitepaper
Whitepaper

Brochure: Snelgids voor student-zelfstandigen

24 augustus 2023

Heb je als student een briljant ondernemingsplan dat je nu al in de markt wil zetten? Volg je als startende vrij beroeper nog een bijkomende opleiding? Dan kun je overwegen om student-zelfstandige te worden. Voor jou geldt een bijzonder statuut. Wij geven tekst en uitleg bij je aanstormend avontuur als zelfstandige.

Meer info whitepaper
Whitepaper

Werknemers delen

16 juni 2023

Werknemers delen, het klinkt in tijden van arbeidskrapte en deeleconomie voor onze arbeidsmarkt als een logische evolutie.

Meer info whitepaper