Hr-trends

Leestijd: Later lezen?

Ondernemen is geen statisch gegeven. Ook de arbeidsmarkt evolueert dagelijks. Als werkgever wil en moet je mee veranderen om te kunnen blijven groeien. De hr-specialisten van Acerta weten wat er leeft en wat er de komende jaren aan komt. Doe je voordeel met hun praktijkervaring en up-to-date trendkennis.

Arbeidskrapte: een uitdaging

Blijven er vacatures open staan? Misloop je daardoor opdrachten? Ontsnap aan de huidige arbeidskrapte. Acerta licht toe hoe je creatief en flexibel omspringt met talent: van rekruteren en motiveren tot opleiden en rematchen.

Productief langer werken

Acerta zoomt in op een werkbare langere loopbaan. Werkgevers, medewerkers en de overheid kunnen samen een interessanter inzetbaarheidsverhaal realiseren. Met aandacht voor de vele pluspunten van oudere collega’s.

Digitalisering: anticipeer op de toekomst

Connectiviteit en doorgedreven digitalisering effenen het pad naar Industrie 4.0. Wat zijn de gevolgen van robotisering en digitalisering? Hoe ga je er als werkgever mee om? En waarmee hou je rekening bij online ondernemen? Acerta doet trends en de effecten ervan uit de doeken.

Op zoek naar meer antwoorden?

Op zoek naar meer antwoorden?

Als werkgever snel een correct en overzichtelijk antwoord vinden op je hr en payroll-vragen? Daar zorgt Acerta graag voor.

Bekijk al onze dossiers voor werkgevers