Vorige

Vind gemakkelijk werk als zelfstandige met YoungOnes

09 mei 2023 Starters

Op zoek naar een manier om als zelfstandige snel aan de slag te gaan? Iets bijverdienen naast je gewone job of als student of fulltime freelancer worden? YoungOnes heeft het antwoord voor jou! Dankzij de app van YoungOnes vind je werk als zelfstandige met slechts een paar clicks op je telefoon. En met jobs beschikbaar in verschillende branches kun je zelf kiezen waar en wanneer je wilt werken.

Leestijd: Later lezen?

Of je nu een horeca-fan bent, een logistiek genie, een promotie-prof of gewoon op zoek bent naar wat extra inkomen, YoungOnes biedt talloze mogelijkheden. En het beste van allemaal? Je hebt volledige controle over waar en wanneer je werkt, en je kunt profiteren van hogere uurtarieven. Dit kan als zelfstandige in bijberoep, als student-zelfstandige of je kan er volledig voor gaan als fulltime freelancer. 

YoungOnes heeft al meer dan een miljoen matches gemaakt tussen freelancers en top-opdrachtgevers zoals Suitsupply en Young Perfect. Nu breidt YoungOnes zijn invloed uit naar België, en jij kunt deel uitmaken vandit groeiende netwerk! Dankzij de samenwerking met Acerta biedt YoungOnes zelfstandigen de ondersteuning die ze nodig hebben om hun zaken op orde te krijgen.

Hoe begin je eraan? Het is simpel: 

  1. Download de YoungOnes app
  2. Vul je profiel aan
  3. Voltooi de onboarding course

Vanaf nu ben je klaar om te beginnen met het vinden van opdrachten die passen bij jouw vaardigheden en interesses. Wanneer je al een ondernemingsnummer hebt, kun je direct aan de slag. Heb je er nog geen? Geen probleem: YoungOnes zorgt ervoor dat je dit gratis krijgt!

Waar wacht je op?

Laat YoungOnes je helpen om de perfecte balans te vinden tussen werk en vrije tijd, terwijl je ook nog eens geld verdient. Misschien ontmoet je wel toffe mensen onderweg en bouw je aan je netwerk? Werken als zelfstandige was nog nooit zo simpel!

Start nu als freelancer

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels

Starters

Starten als zelfstandige? Ontdek de steunmaatregelen

04 september 2023 Bert Hens

Wil je het (opnieuw) proberen als zelfstandige? Informeer je dan goed, want je kan misschien wel rekenen op (financiële) steun! We geven je een overzicht van de Vlaamse en federale steunmaatregelen.

Lees meer
Starters

Hoe start je als zelfstandige in een vrij beroep?

09 juni 2023 Els Schellens

Ben je (bijna) afgestudeerd en plan je te starten als vrij beroeper? Je bent niet alleen. Vrije beroepen kennen een sterk stijgende tendens (+4,57%), volgens cijfers van de RSVZ. Acerta helpt je met een vliegende start!

Lees meer
Starters

3 financiële vragen van startende zelfstandigen

01 februari 2023 Els Schellens

Starten als zelfstandige brengt heel wat vragen met zich mee. We bundelden drie veelgestelde financiële vragen uit onze Starters academie.

Lees meer