Vorige

Amnesty International geeft hun loonadministratie een gezicht

#Werkgevers

Het HR-beleid van Amnesty International krijgt een bijzondere invulling doordat ze kunnen rekenen op een team van zeer geëngageerde medewerkers die samen met een hele beweging streven naar een rechtvaardige wereld waarin iedereen gelijke mensenrechten heeft en kan leven in vrijheid. Omdat het belangrijk is dat de loonadministatie correct verloopt, vertrouwt Amnesty International Vlaanderen op Acerta. De in-house consultant van Acerta, Ana, werkt 1 dag per week fysiek op kantoor bij Amnesty.

Leestijd: Later lezen?

Samenwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen

We gingen in gesprek met Charlene Henninck, zij is hr-verantwoordelijke voor de Vlaamse sectie van Amnesty International. Toch staat ze er niet helemaal alleen voor. De in-house consultant van Acerta, Ana, verzorgt de loonadministratie voor de 35 medewerkers. 

 

De tool Acerta Connect Pro is voor ons de basis van een correcte loonsverwerking. De aanspreekbaarheid en toegankelijkheid van de in-house consultants van Acerta zorgen ervoor dat het complete plaatje klopt. De combinatie van beide is een garantie voor een correcte loonberekening

Het werken met een in-house consulente biedt Amnesty International verschillende voordelen. Zo verloopt de loonadministratie vlekkeloos via Acerta Connect Pro. "Bij iets ingewikkeldere loonkwesties doen we beroep op Ana, die snel en efficiënt contact opneemt met haar collega´s van de juridische dienst. Bovendien denkt Ana mee op maat en wordt de piste van een alternatief beloningsbeleid zo realistischer."

“De samenwerking en communicatie met Acerta verliepen vanaf de start goed. Initiëel waren we niet van plan om samen te werken met een in-house consultant. Maar omdat we  een vitale, bewegende organisatie zijn, doen er zich regelmatig veranderingen voor. Snel op de bal spelen is in dat geval belangrijk. Payroll advisor Stefaan stelde voor om hiervoor beroep te doen op een in-house consultant van Acerta. Nadat we onze wensen duidelijk maakten, bleek Ana de perfecte match. Administratief was alles heel snel geregeld en het proces verliep heel vlot. Ana bleek meteen een goede match te zijn en we zien echt de meerwaarde van een in-house consultant."

“Ana is super gedreven, bovendien is de toegankelijkheid van Ana iets wat je bijblijft. De tool Acerta Connect Pro is voor ons de basis van een goede loonsverwerking, en de aanspreekbaarheid van de in-house consultants van Acerta zorgen ervoor dat de samenwerking enorm efficiënt verloopt.”

Een vlotte loonadministratie

De modulaire tool Acerta Connect is dé oplossing voor jouw payroll. Jij bepaalt samen met je dossierbeheerder welk pakket en welke modules het best bij jouw hr-situatie passen.

Ontdek Acerta Connect, onze payroll tool

Deel dit ondernemersverhaal