Vorige

VLS Group kiest voor hr-administratie zonder zorgen

#Werkgevers

VLS Group is een Europese aanbieder van innovatieve, geïntegreerde logistiek en daarbij horende diensten aan de chemische industrie en verwante sectoren. VLS Group telt in België zo’n 240 werknemers, zowel arbeiders als bedienden, verdeeld over twee vestigingen: Antwerpen en Gent. Veel hr-administratie dus. En daar zocht chief hr-officer Lieve Van Mechelen een oplossing voor.

Leestijd: Later lezen?
Een hr-administratie zonder zorgen, dat is de toegevoegde waarde die Acerta ons brengt.  We zijn onder de indruk van de accuraatheid en flexibiliteit van de Acerta-medewerkers.
Lieve Van Mechelen, Chief hr-officer VLS Group

Een hr-administratie zonder zorgen, dat is de toegevoegde waarde die Acerta ons brengt. We zijn onder de indruk van de accuraatheid en flexibiliteit van de Acerta-medewerkers. Lieve Van Mechelen, Chief hr-officer VLS Group

Lieve Van Mechelen, Chief hr-officer VLS Group

VLS Group deed al een beroep op Acerta voor zijn payrolladministratie. Dat liep goed, maar het hield wel in dat de hr-afdeling van VLS Group zelf nog veel administratie op zijn bord had liggen. Ondertussen vroegen andere, meer inhoudelijke en strategische hr-kwesties meer aandacht. Daarom besloot chief hr-officer Lieve Van Mechelen alle hr-administratie aan Acerta uit te besteden.

Hr-administratie van in dienst tot uit dienst

De taken die Acerta voor VLS Group uitvoert, dekken de volledige administratie van álle aspecten van hr, van in dienst tot uit dienst. Daartoe behoren de lonen uiteraard, maar ook de extralegale voordelen, de tijdsregistratie, verzekeringen, enzovoort. Acerta gebruikt daarvoor niet enkel zijn eigen hr-systemen, maar koppelt die waar relevant, ook aan het systeem van VLS Group, zoals bijvoorbeeld voor de tijdsregistratie. De Acerta-medewerkers werken voornamelijk vanuit het eigen kantoor maar gaan regelmatig langs bij VLS Group om zaken te bespreken.

Ruimte voor strategische projecten

Voor Lieve Van Mechelen is deze samenwerking de perfecte oplossing. Zij kan zich nu concentreren op de strategische hr-projecten en kan gerust zijn dat de hr-administratie vlekkeloos verloopt.

“Hr-administratie zonder zorgen, dat is de toegevoegde waarde die Acerta ons brengt. We zijn ook sterk onder de indruk van de nauwgezetheid en de flexibiliteit van de betrokken Acerta-medewerkers”, getuigt ze.

Bij Acerta werken ze graag voor VLS Group. Consultant Hannelore Van Meldert formuleert het zo: “We weten dat we met deze klant vooruit kunnen. Wij zetten dan ook vanuit een langetermijnvisie in op een continue verbetering van de hr-processen bij VLS Group.”

Deel dit ondernemersverhaal