Acerta voor werkgevers

Kennis en applicaties

Update Indexen & Lonen

Voortaan ontgaat jou geen enkele indexwijziging!
Dankzij Update Indexen & Lonen kennen indexwijzigingen geen geheimen meer voor jou. Tweemaal per maand word je via mail op de hoogte gebracht. Zo blijf je altijd up-to-date.

Over Update Indexen & Lonen

Bij een abonnement op Update Indexen & Lonen ontvang je twee keer per maand een e-mail waarin we je snel en overzichtelijk inlichten over volgende wijzigingen:

  • Index van de consumptieprijzen, gezondheidsindex en sociale gezondheidsindex - van toepassing op de loonindexeringen van de daaropvolgende maand: zodra wij de officiële cijfers kennen, worden ze jou toegestuurd.
  • Index- en conventionele verhogingen van alle Paritaire Comités: je ontvangt het uitgebreide overzicht elke eerste werkdag van de maand.

Iets voor jou?

Update Indexen & Lonen bevat onontbeerlijke informatie voor de personeelsdienst, maar ook voor boekhouders, secretarissen van vakbonden, werkgeversorganisaties, hr- of legal consultants, ziekenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, interimkantoren, sociaal secretariaten enzovoort. Het biedt een nuttig overzicht aan een brede waaier van groepen.

Update Indexen & Lonen bevat onontbeerlijke informatie voor een brede waaier van groepen

Bestel nu Update Indexen & Lonen

En laat voortaan geen enkele loon- of indexaanpassing aan je aandacht ontsnappen.