Naar inhoud

Over Acerta

Acerta is als HR-dienstengroep in België gespecialiseerd in het advies, de informatisering en de verwerking van administratieve processen rond loonverwerking, sociale zekerheid, kinderbijslag en vestigingsformaliteiten. De groep ondersteunt de ondernemer in elke groeifase en elk HR-proces met Acerta Ondernemingsloket, Acerta Sociaal Verzekeringsfonds, Acerta Sociaal Secretariaat, Acerta Public, Acerta Kinderbijslagfonds en Acerta Consult. De groep is met Acerta Consult en Kern Selection ook een actieve speler op de markt van werving & selectie en het beheer en de ontwikkeling van menselijk kapitaal. Acerta telt meer dan 1300 medewerkers, verdeeld over 38 kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De groep kende in 2012 een omzet van ruim 160 miljoen euro.

De kracht van mensen, daar draait het om bij Acerta. We helpen jou het menselijk kapitaal in je onderneming te valoriseren. Een zaak opstarten, loonadministratie, rekrutering, de rechten en plichten van zelfstandigen, daar weten onze specialisten alles over. En al die kennis bieden we jou aan. Op maat, begrijpelijk, praktisch en pragmatisch.

We zijn de partner voor starters, zelfstandigen en vrije beroepen, kmo’s en HR-professionals. Door professioneel advies en praktische ondersteuning helpen we jou en je onderneming groeien. Dat kan alleen als de kracht van mensen optimaal wordt benut. Als jij als ondernemer snel een antwoord vindt op je vragen en geen tijd hoeft te verliezen met het vervullen van formaliteiten. Als er een gezond personeelsbeleid is en de administratieve kant van de zaak vlot loopt. Als HR-professionals makkelijk en snel toegang hebben tot alle nodige info: personeelsgegevens, wetgeving, overheidsinformatie, … En dat is precies waar Acerta voor staat.

Over Acerta